Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Fêtes de la Plage in Biscarrosse

Vier in de Landes samen met de inwoners van Biscarrosse 3 dagen lang feest tijdens de Fêtes de la Plage. Perfect om tradities en nieuwe dingen te leren kennen en met de hele familie veel plezier te maken!

Bent u in september met vakantie aan de kust in de Landes? Mis dan in geen geval de Fêtes de la Plage, de jaarlijkse stadsfeesten van Biscarrosse waar de locals steevast reikhalzend naar uitkijken. Begin september slaat heel Biscarrosse 3 dagen lang aan het feesten om het zomerseizoen in stijl af te sluiten. Met veel aandacht voor erfgoed en tradities wordt er van vrijdag tot zondag in een familiale en gezellige sfeer heel veel plezier gemaakt.

 

Wandel in het centrum van Biscarrosse Plage over de Place Georges Dufau, proef de wijn van de verschillende bodega’s en stort u in het feestgedruis. De stad biedt u een rijk gevuld programma aan: ontbijt met ‘tripes’, straatorkestjes, steltenlopers, concerten, spelen en toernooien, traditionele dansen en liederen… Het is voor uzelf en uw hele familie een prima gelegenheid om tijdens uw volgende campingvakantie tal van nieuwe dingen te ontdekken!

 

www.biscarrosse.com

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×