Vakantie in Frankrijk in een comfortabele stacaravan

Voor diegenen die tijdens hun vakantie graag midden in de allermooiste streken en dicht bij de natuur verblijven, met het comfort en de faciliteiten van een standingvolle accommodatie, hebben wij de perfecte oplossing! Boek nu een vakantie in Frankrijk in een stacaravan.

Kom en ontdek ons ruime aanbod van stacaravans voor uw vakantie in Frankrijk! Ruim opgezet of met een intieme sfeer, modern of authentiek, u vindt altijd een accommodatie die bij u past… Of u nu met uw familie komt, met z’n tweetjes of met vrienden: alles is mogelijk! Tijdens uw verblijf kunt u van alle diensten van de Yelloh! Village campings gebruikmaken: animaties voor kinderen én volwassenen, exclusieve diensten om uw vakantie nog aangenamer te maken, aquaparken… Alle ingrediënten zijn aanwezig om optimaal te genieten van uw vakantie in Frankrijk in een stacaravan! Behoefte om eropuit te trekken, aan natuur en authenticiteit? Dan is het huren van een stacaravan voor uw vakantie in Frankrijk een perfecte oplossing! U verblijft er midden in de natuur met al het comfort van een standingvolle accommodatie.

Er zijn zelfs design stacaravans met een bijzondere inrichting en voorzieningen die in speciale themawijken liggen waar geen auto’s mogen komen. Aan alles is gedacht om van uw vakantie in Frankrijk in een stacaravan een unieke ervaring te maken!

Dankzij onze stacaravans op de mooiste locaties van Frankrijk kunt u alle indrukwekkende rijkdommen van onze streken ontdekken. Beleef een absolute droomvakantie!

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×