De diensten van camping Château la Forêt

Maak het u makkelijk tijdens de vakantie! Vanaf uw aankomst op de camping tot uw vertrek, biedt het Yelloh! Village Château la Forêt u talrijke diensten om uw verblijf nog aangenamer te maken. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Aanbieding halfpension
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Kaartverkoop
  Conciërgedienst
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Laadpaal elektrisch voertuig 7km
  Bakker 500m
  Kapper 500m
  Discotheek 25km
  Geldautomaat 500m

  Conciërgedienst : Wij staan tot uw dienst

  Wenst u een koelkast te huren of gebruik te maken van een fiets om de oevers van het meer te verkennen, of bent u op zoek naar BBQkruiden of zelfs lakens, voor al deze diensten kunt u terecht in de receptie !
  Stoffen lakens, wegwerplakens, petanqueballen, raketten, clubs voor golf en minigolf, boeken,... Al wat u nodig hebt om uw vakantie eenvoudiger en rustiger te maken kunt u bij ons huren. 

  Hier kunt u genieten van een echte conciërgedienst met medewerkers die hun uiterste best doen om aan al uw wensen tegemoet te komen! 

  Het restaurant

  In het met veel zorg ingerichte restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten in de schaduw van het kasteel, in een groen en natuurlijk kader. Onder een pergola die u voor de zon beschermt, proeft u van een kwaliteitskeuken in een zeer verzorgd kader. Dat hoort er ook bij, op vakantie!
  Vergeet op vakantie alle kleine dagelijkse zorgen: neem na een dag vol ontdekkingen, activiteiten of ontspanning plaats rond een tafel om te proeven van onze wijnenselectie terwijl u geniet van de animatie in het hart van de camping.
   

  Snacks om mee te nemen

  Na een ontspannende dag of een middag vol activiteiten heeft u niet altijd zin of energie om een maaltijd klaar te maken voor uw familie. Voor al die momenten staat op camping Château la Forêt een snackbar tot uw beschikking. Zijn meeneemservice heeft pizza's op de kaart staan om van te smullen met het hele gezin, maar ook panini's en frietjes. Om het nog gemakkelijker te maken vindt u de snackbar in het hart van de camping: u kunt er werkelijk niet naast kijken!

  De bar

  ‘s Avonds vindt u de levendigheid van deze bruisende camping terug in onze bar! Om een aperitief te drinken, te nippen aan een cocktail of de beste ontdekkingsplannen te beramen is dit de ideale plek.
  Het terras van de bar, in het midden van de camping, staat u toe onze animaties en concerten bij te wonen terwijl u zich ontspant bij een glas en uw kinderen plezier maken op één van de twee springkastelen van de camping.

  Kruidenierspunt

  Een kleine kruidenierswinkel voor urgente zaken is bij de campingreceptie aanwezig: aarzel niet om er even rond te kijken als u ineens beseft dat u bepaalde kruiden of ingrediënten mist voor het bereiden van uw gerechten…

  ×