Camping Château de la Forêt Saint-Julien-des-Landes, Vendée

« 50 ha landschapspark met klimparcours, op 15 minuten van de stranden van de Vendée »

8.1 10 264 scores Recensies

Sport en activiteiten op camping le Château de la Forêt

Er zijn zo veel manieren om de Vendée te ontdekken... Het Yelloh! Village Château la Forêt biedt u buitenactiviteiten zoals paardrijden, swingolf of vissen en wateractiviteiten zoals aquagym. De camping heeft zelfs een zaal met videospellen! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Strandvolleybal
Yogalessen
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony
Explore game
Gym / stretching / aërobics / fitness
Paintball
Avonturenpark
Vissen
Speelzaal
Collectieve sporten
Boogschiet
Minigolf
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 5 km
Casino 20 km
Zeilwagen rijden 20 km
Stand up paddle-lessen 20 km
Surflessen 20 km
Pretpark
Golf 17 km

Sportieve activiteiten ter plaatse

Voor indrukwekkende ervaringen moet u niet ver zoeken! Op de camping zelf kunt u de avonturier in u bovenhalen op het immense touwenparcours met 70 elementen. Ons avonturenpark is bedacht voor alle niveau's, van beginners tot de meest stoutmoedigen! Last van hoogtevrees, of meer zin in een openluchtactiviteit die u op de begane grond in zijn ban houdt? Haast u dan naar ons paintballcircuit met 6 levels! Beginner of gevorderde, u kunt er in alle veiligheid urenlang plezier beleven!

De zaal met videogames

Op camping Yelloh! Village - Château la Forêt zijn de vakantie en de activiteiten aangepast aan alle voorkeuren. De zaal met videogames staat ter beschikking van de jongsten. Stap binnen en snuif de typische sfeer op van de speelhal en geniet samen van dit tijdverdrijf op camping Château de la Forêt: airhockey, flipperkasten, racesimulatoren, tafelvoetbal, biljart,... Plezier verzekerd, voor klein en groot!

Le golf

Camping Château la Forêt is de ideale plek voor golfliefhebbers : beginners kunnen hun eerste ervaring opdoen op de camping zelf, in de minigolf of de Swingolf, die vóór het kasteel liggen. Meer ervaren spelers kunnen hun swing op punt stellen op enkele gerenommeerde parcours: op 30 km van de camping liggen 5 internationale golfbanen te wachten op uw clubs!

Wandelen in de Vendée

De streek waarin de camping gelegen is leent zich perfect voor uw uitstapjes: met de fiets, te voet of zelfs te paard, mogelijkheden genoeg om de meren, de zoutmeren, de oceaan, de duinen en de bossen te ontdekken... U kunt verschillende wandeltochten maken vanaf de camping: het meer van Jaunay bijvoorbeeld bevindt zich op 4 km afstand, en is een mooie plek voor een picknick met de hele familie, gevolgd door een wandeling langs de oevers van het meer.

De zoutmeren

Weinig mensen weten dat de Vendée lang de streek van het zout en de zoutmeren is geweest. Vandaag de dag is het mogelijk de overblijfselen van die erfenis te bezoeken. Te voet of met een boot kunt u de oevers van de meren verkennen en met eigen ogen zien hoe de "fleur de sel" geboren wordt. Op het einde van de dag, wanneer het licht van de ondergaande zon weerkaatst op het water, zijn de zoutmeren een heel romantische wandelplek.

Watersporten

Maak kennis met de talrijke contrasten van de Vendée, waar de steden midden in de ruwe schoonheid van een natuurlijke omgeving liggen. U kunt een bootje huren en de oevers van de vijvers of het meer van Jaunay verkennen.
Als u zin hebt in watersporten vindt u aan de stranden van de Vendée alles wat u nodig hebt! U kunt een initiatie surfen of bodyboarden nemen op de golven van de oceaan, of leren zeilen om te beginnen dromen van de Vendée Globe...

Vissen

Onze streek is een paradijs voor vissers! Of u nu kiest voor één van de visvijvers in de onmiddellijke nabijheid van de camping of zich laat verleiden door de speciale visparcours van het meer van Jaunay, u komt niet met lege handen thuis!

Gemotoriseerde sporten

Ook als u een grotere voorliefde hebt voor gemotoriseerde sporten dan voor watersporten vindt u hier uw gading: op 8 km van de camping bevindt zich een kartingpiste.

De avondanimatie

Om uw vakantiedagen in schoonheid te eindigen, presenteren wij u verschillende thema-avonden die bij jong en oud in de smaak zullen vallen. In een zomerse en charmante omgeving zult u genieten van onze concerten in een intieme sfeer. Ook organiseren wij aperitiefspelletjes, quizzen en lotto-avonden waarbij u samen met de familie of vrienden aangename momenten kunt delen. Ten slotte kunnen de liefhebbers van karaoke zich telkens weer uitleven in een enthousiaste sfeer. De disco van camping Château la Forêt onvangt u in een gezellige sfeer voor een avond (en nacht...) feesten. De perfect geluidsdichte disco hindert de rust en kalmte van de vakantiegangers geenszins.

×