Zwembad en waterpark in camping Château la Forêt

Alle waterpret wordt hier verdubbeld: u kunt duiken, baantjes trekken of zwemmen in het overdekte en verwarmde zwembad van de camping aan de oever van het meer van Jaunay, of naar de stranden van de Vendée gaan op slechts 12 km van de camping, om daar te zwemmen in de oceaan. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  In de buurt

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend

  Twee zwembaden waarvan één overdekt en verwarmd!

  Geniet van de 2 zwembaden waarvan één overdekt en verwarmd tot 27°C!
  Ontdek tot vreugde van groot en klein het overdekt en verwarmd zwembad met kinderbad en waterglijbanen en geniet van waterpret bij alle weersomstandigheden.
  Voor diegenen die meer gesteld zijn op zwemmen in een ontspannende sfeer, is het tweede zwembad, gelegen in het westen van de camping, geschikter omwille van de rust en sereniteit (uitsluitend voor personen 18 jaar en ouder) 

  Om even te genieten van pure ontspanning kunt u het bubbelbad privatiseren.

  Informatie glijbaan/glijbanen: lengte: 60 m 

  De stranden

  De stranden van Bretignolles-sur-Mer, gelegen op 12 km van de camping, voegen een zilte geur toe aan uw vakantie! De zonovergoten ruime stranden met fijn zand, de duinen en de oceaan maken van de Côte de Lumière het ideale kader voor uw waterrecreatie! Geniet van zon en zand en luier op een ligbed, of neem uw eerste surf- of bodyboardlessen op de golven aan de kust van de Vendée.

  Het meer van Jaunay

  Het stuwmeer van Jaunay, gelegen op 4 kilometer van de camping, is de ideale plek voor een daguitstap: u kunt er wandelen langs de pittoreske oevers, de lokale fauna en flora gadeslaan dankzij een speciaal aangelegde observatiebrug, of waterfietsen, kajaks of kano's huren aan één van de watersportstations.
  Dit meer is een paradijs voor wie van hengelen houdt: er zijn visparcours uitgestippeld, zodat u zich enkel hoeft te concentreren op het rustig uitdagen van de meervallen, de brasems, de voornen en zelfs karpers!

  ×