Blijf in het juiste ritme, zelfs tijdens de vakantie!

Bij Yelloh! Village zitten sportliefhebbers dus goed. Dankzij de fitnessvoorzieningen kan iedereen doorgaan met trainen, zelfs tijdens de vakantie.

Voor jezelf zorgen

Het voordeel van vakantie is dat je eenvoudiger tijd voor jezelf kunt nemen. Als je vakantie viert op een camping, is het heerlijk om uit te rusten aan de rand van het zwembad of op het fijne zand. En om rond te wandelen, de omgeving te verkennen en van bezienswaardigheden te genieten. Kortom, om de tijd te nemen en de dagelijkse sleur te doorbreken.

Sommige vakantievierders profiteren van de gelegenheid om hun sportieve routine voort te zetten. Anderen grijpen hun kans om gezonde gewoontes weer op te pakken. En dat komt goed uit, want op de campings van Yelloh! Village kunt u tijdens uw vakantie gebruikmaken van fitness- en krachttraingsruimten en van voorzieningen in de buitenlucht, zodat u sportieve activiteiten kunt voortzetten of starten.

fitness outdoor

Onze campings met sportfaciliteiten in de openlucht

Bekijk de 25 campings

Doe mee aan de lessen ...

Het kan moeilijk zijn om de juiste motivatie te vinden. Vaak is het beter om samen met anderen te sporten.  Goed nieuws: op onze campings worden fitnesslessen georganiseerd.

Fitness, cardio-boksen, yoga, krachttraining ... Keuze genoeg. U kunt zelfs in het zwembad terecht, voor een les wateraerobics. Sporten in een groep is natuurlijk ook en vooral gezellig. Het is een van de beste manieren om andere vakantievierders te leren kennen!

Doe mee aan de groepslessen bij Yelloh! Village

Bekijk de 58 campings

... of profiteer van de vrije toegang

Bent u een doorgewinterde sporter of sport u het liefst in uw eentje? Profiteer van de verschillende apparaten - zoals de loopbanden, krachtapparatuur of crosstrainers - wanneer u maar wilt. Onze faciliteiten zijn vrij toegankelijk.

U kunt zelf het tijdstip, de duur en de oefeningen van uw sportsessies bepalen. Het belangrijkste is dat u het ritme vasthoudt en ervan geniet!

Ontdek onze campings met fitnessruimte

Bekijk de 47 campings
×