Werk deze zomer aan uw swing!

Op zoek naar activiteiten voor uw volgende vakantie? Ontdek golf, de sport die je kunt beoefenen op elke leeftijd en ieder niveau.

Een ideale sport voor een campingvakantie

Tijdens een campingvakantie geniet iedereen van de natuur, het groen en de zon. Veel mensen trekken eropuit en maken een rustige wandeling. Vakanties zijn ook het ideale moment om samen met familie of vrienden leuke activiteiten te ondernemen.

Maar wist u dat u dat allemaal kunt combineren in één enkele activiteit? Of beter gezegd een sport. GOLFEN!  Het is een activiteit die veel voordelen biedt. De omgeving is om te beginnen bijzonder aangenaam.  Bomen, perfect gemaaid gras en waterpartijen: op de golfbaan komt u in een ontspannen bubbel terecht.

Geschikt voor iedereen

 

Een ander voordeel van golf is dat de sport voor iedereen toegankelijk is. Je kunt op elke leeftijd een golfbal wegrammen.

Profiteer van uw volgende vakantie om het uit te proberen. Veel campings van Yelloh! Village liggen in de buurt van golfbanen. En wees gerust, je hoeft echt geen Tiger Woods te zijn om plezier te hebben op de green!

Ontdek onze campings in de buurt van een golfbaan:

Bekijk de 64 campings

Het alternatief: minigolf

Denkt u dat u niet het juiste niveau heeft of lijken 18 holes u erg veel? Geen nood. U vindt het perfecte alternatief direct op onze campings: minigolf. Een activiteit die vooral tijdens vakanties bijzonder populair is: deze miniversie van golfen staat garant voor plezier.

Probeer samen met familie of vrienden de obstakels te ontwijken en de bal in één keer in het gat te schieten! Het is de gewoonte dat de winnaar een rondje geeft. Zo duurt het gezellige samenzijn nog langer!

Klaar om te golfen?

Camping Domaine Les Carrelets

Ontdek onze campings met minigolf op het terrein:

Bekijk de 24 campings
×