Joepie, het regent!

In het geval van regen, onweer en storm zijn er geen honderd oplossingen: u moet activiteiten binnen zien te vinden of met de regen spelen. Overlevingspakket voor regenachtige dagen ...

Regen is leuk

Regent het? Dan trekken we de rubberlaarzen aan en gaan we stappen op de modderige paden. Het is een goede gelegenheid om kennis te maken met vreemde beestjes die van nattigheid houden: naaktslakken, slakken, wormen … Geef uw kinderen een loep zodat ze deze van dichtbij kunnen bekijken.

Als u in het bos wandelt, beschermen de bomen u tegen de regen … maar niet doen als het onweert!

Regen is mooi

Vaak hebben regenachtige dagen een magisch licht. Investeer voordat u op vakantie gaat in een waterdicht fototoestel. Zodra de eerste druppels vallen, trekt de hele familie de regenjacks aan en gaat op stap om een fotoreportage te maken in de stad of in de natuur.

Misschien ziet u zelfs wel een regenboog.

I'm singing in the Rain !

We worden nat!

U laat uw vakantiestemming toch niet beïnvloeden door een paar druppels? Kom op, we worden nat! Badpakken aan en richting … het zwembad! Zwemmen als het regent? Ja, dat kan! Een aantal van onze campings hebben een overdekt zwembad. Goed gezien hè? Duiken en zwemmen met de hele familie en iedereen lacht al snel weer. Als u er genoeg van heeft, is de zon vast alweer terug.

 

  • Piscine couverte du camping l'Océan Breton
  • Pisicine semi-couverte Le Jard
  • Piscine couverte Les petits Camarguais
  • Espace baignade intérieure Yelloh! Village Le Fayolan

We worden niet nat.

Een dag regen is ook een mooie gelegenheid om plekken te ontdekken die u niet mag missen. Een museum bijvoorbeeld … Natuurhistorische musea zijn populair bij kinderen.

Als u in de bergen bent, is dit een goede dag om een bezoek te brengen aan het bijenmuseum of het marmottenmuseum. Vlak bij een grote stad is misschien een planetarium te vinden en als u bij zee bent, is er vast een aquarium in de buurt.

Wij cocoonen.

Een ander aangenaam idee: van het slechte weer profiteren om samen met de kinderen een café in te duiken: warme chocolademelk voor iedereen!

Neem boeken en tekenspullen mee en een klein gezelschapsspel in reisformaat.

Dat belooft een gezellige middag te worden ...

Om de Yelloh! Village-campings met overdekt zwembad te ontdekken, kijkt u hier

Bekijk de 56 campings
×