In de buurt van camping La Baie de Douarnenez

Cultuur, natuur, geschiedenis, rijk erfgoed… Ervaar Bretagne op intense wijze tijdens uw vakantie in de Finistère, op de camping La Baie de Douarnenez! Deze prachtige streek laat zich fantastisch te voet, per fiets of zelfs per boot ontdekken en zal u gegarandeerd bekoren! 

Camping La Baie de Douarnenez

30 rue Luc Robet

29100 Poullan-sur-Mer

FRANKRIJK

Ligging

Poullan-sur-mer, 0 km
Luchthaven van Brest, 78 km
Station van Quimper, 29 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 48° 4' 52'' Lengtegraad: W 4° 24' 20''

Evenementen

Toeristische plaatsen

Steden

De Bretonse cultuur

Bretagne is een van de regio’s van Frankrijk waar de lokale cultuur het levendigst is. Ze heeft de eeuwen getrotseerd en is nu overal duidelijk zichtbaar. Tijdens uw campingvakantie in de Finistère zit u op de eerste rij om deze bijzondere andere kant van Bretagne te ontdekken. Taal, verhalen, folklore, klederdrachten, dans, muziek… De Bretonse cultuur is alom aanwezig! Beleef een vakantie in de Finistère in de schaduw van de “Gwenn-ha-du”, de Bretonse vlag!

Voor meer informatie: www.tourismebretagne.com

Land van zee en eilanden

Finistère betekent “Fin de la Terre” (Eind van de Wereld), daar waar de oceaan begint en het vasteland eindigt. Tijdens een tochtje met een motor- of zeilboot langs de kust en eilandjes van de streek, bijvoorbeeld Molène of de Glénan-archipel, ziet u pas echt hoe mooi en groots dit ongelooflijk ruige gebied is. In de buurt van de camping kunt u talrijke wateractiviteiten beoefenen: kitesurfen, catamaranzeilen, zeilles nemen… U kunt zich zelfs eens wagen aan surfen op het strand van La Torche! Dit is de ideale gelegenheid om deze sporten te ontdekken of herontdekken!

×