Laat me dromen dat ik weer 10 ben ...

We houden van een campingvakantie omdat dat anders is dan anders, het ons weer met de natuur verbindt, maar ook en vooral omdat we zodra we aankomen weer een beetje kind kunnen worden! Hier is het bewijs in de vorm van een paar voorbeelden ...

Het poppenhuis

Zelfs als u kiest voor ‘comfortabel’ kamperen, is de kindertijd nooit ver weg. De ruime, comfortabele chalets en cottages lijken op grote poppenhuizen. Alles is er perfect georganiseerd en mooi om te zien!

En dan hebben we het nog niet eens over de boomhutten! Ook die zijn bijzonder comfortabel en laten u terugreizen naar de tijd dat u ervan droomde om samen met uw vriend(inn)en een geheime hut in het bos te bouwen ...

En het koken op campinggas, met miniatuur-zout en -peper en plastic of bamboe picknickbestek geven aan elke maaltijd een poppenkeukeneffect. In een paar seconden vindt u uw gevoelens uit de kindertijd terug en daar zijn we dol op!

Cabane dans les arbres camping La Plage
Cabane au camping Sérignan Plage
Cabane Magique du camping Le Bout du Monde

De kleine ‘plonsjes’

En dan is er natuurlijk het onontkoombare zwembad! Het zwembad waar we zo van droomden toen we klein waren. Weet u nog? We konden er uren doorbrengen, totdat onze vingertoppen helemaal gerimpeld waren! We waren dol op duiken en vonden het nog leuker als we iedereen lekker nat spetterden …

Eh, hebt u het gemerkt? dat is eigenlijk niet zoveel veranderd … Het enige verschil is dat u geen armbandjes of zwemband meer nodig heeft, en dat u nu na uw plonsje heerlijk in een ligstoel aan het zwembad blijft luieren.

Neem nog een duik! Als u een beetje uw best doet, kunt u zelfs nog een grote wedstrijd op uw hoofd staan organiseren!

De grote ‘plonzen’

De absolute must was een middag doorbrengen in een aquapark! Het hele jaar droomden we ervan en als het zomer werd, dachten we aan niets anders meer! De glijbanen, de zwembaden met waterstralen, dat was een paradijs op aarde!

En dat is het nog steeds! Maar met een enorm voordeel: nu maakt het aquapark deel uit van de camping … Op slechts een paar meter van uw kampeerplaats geniet u van de waterspelletjes, de afdalingen met een opblaasband, dolle glijpartijen en absoluut idiote duiken.

U zult zien, vanaf de eerste dag die u doorbrengt in een zwemparadijs van een Yelloh! Village komen alle herinneringen weer bovendrijven.

De ijspauze

De enige momenten waarop we het water uit wilden komen, was als de ouders op ijs trakteerden!

Een hoorntje met twee bolletjes: vanille en chocola. Of vanille-aardbei, dat hing ervan af. Ook nu nog is het niet mogelijk om een middag in het zwembad of het aquapark door te brengen zonder een ijsje als vieruurtje!

De feestavonden

En dan waren er de avonden (feest!) met de buren, de vriendjes … Het toppunt van gezelligheid op de camping! Yelloh! Village laat u die feestelijke momenten opnieuw beleven met animatieactiviteiten, verkleedavonden, dansen rond het zwembad en u zult merken dat alles de heerlijk zoete smaak van uw kindertijd heeft ...

Ontdek de Yelloh! Village-campings die hun kinderziel hebben behouden en aquaparken bieden:

Bekijk de 69 campings
×