Beter dan een hotel ... een campingdorp in de openlucht!

Zou het kunnen dat u een fout beeld hebt van een campingvakantie? Weet u dat er stijlvolle accommodaties te vinden zijn die modern comfort en authenticiteit combineren en te midden van de natuur gelegen zijn?

Alle voordelen van een verblijf in de openlucht

vie plein air

Als natuurliefhebber wilt u de natuur dichtbij voelen wanneer u op vakantie bent. Herbronnen en tot rust komen is voor u uiteraard het allerbelangrijkst op vakantie. En om op adem te komen gaat er voor u niets boven lekker luieren in een ligstoel of een hangmat, terwijl het gras uw voeten kriebelt en de wind door uw haren strijkt.

Uw droomvakantie situeert u zonder nadenken bij een rivier, te midden van de duinen, in het hart van een schaduwrijk bos of op de oever van een meer. U wilt de vogels horen fluiten wanneer u ’s ochtends wakker wordt, u wilt lokale producten op uw ontbijttafel zien en u wilt de rijkdom aan groenten en fruit uit de streek leren kennen. Bovendien is uw vakantie pas echt geslaagd wanneer u ze kunt doorbrengen in het gezelschap van de vrienden die u ter plaatse ontmoet. Idem voor het aperitief en de barbecue: met een paar leuke gasten erbij smaakt alles twee keer zo goed! Herkent u zichzelf in het bovenstaande? Dan hebben we goed nieuws: wij denken net zo over vakantie!

Al het comfort van een hotel

En dan nu de dingen waar u op afknapt: een tent, een grondzeil, een slaapzak, een gaslampje … Het is uw ding niet en u hebt er zich dan ook nooit aan gewaagd. Dat hele camping-gedoe kan u eigenlijk gestolen worden. U bent echt niet bereid om uw comfort op te geven wanneer u op vakantie gaat. Trouwens, is de vakantie niet het moment waarop een mens zich eens wat extra’s permitteert? Vakantie moet de moeite waard zijn, toch? Het moet een buitengewone ervaring zijn, want waarom zou u anders überhaupt op vakantie gaan? Daar kunnen we allemaal best inkomen. Meer nog, u krijgt hierin onze volledige steun. Hoewel … Met uw voorliefde voor de natuur zat u sowieso al goed bij de Yelloh! Village-campings.

Stuk voor stuk kunnen ze prat gaan op een bevoorrechte setting en verwelkomen ze u in een absoluut magisch decor. Wat u misschien niet gelooft, is dat u er geen sikkepit comfort voor hoeft op te offeren! Wij verplichten niemand om in een tent te slapen of om – godbetert – het sanitair met de rest van de camping te delen. Jawel, er bestaan campings waarop u een kampeerplaats met eigen sanitair kunt uitkiezen! Omdat we willen dat al onze campinggasten zich thuis voelen, hebben we besloten om kampeerplaatsen aan te bieden. Stelt u zich dit eens even voor: u zit comfortabel in de schaduw van uw zonnetent, een glaasje prik erbij, op UW EIGEN perceel. Dat perceel is meer dan 150 m² groot, beschikt over water- en elektriciteitsaansluiting en heeft genoeg schaduw dankzij enkele bomen. Op de barbecue liggen de kipsateetjes alvast te braden.

Onze PM1 kampeerplaatsen

Bekijk de 15 campings

Bovendien kan een campingvakantie vandaag de dag ook best luxueus zijn. Hebt u wel eens over gemeubileerde tenten gehoord? Ze zijn volledig ingericht en combineren de troeven van een tent met de voordelen van een vakantiehuisje. Het voelt meteen als thuis, maar dan wel met een exotische toets!

Toch liever een huuraccommodatie? In uw cottage met weldoordachte binneninrichting wacht u een zacht bed. Al het moderne comfort is er aanwezig: flatscreen, wifi … Het is niet omdat u op campingvakantie bent, dat u niet online kunt blijven! Rond uw kampeerplaats heerst een vredige rust zonder het lawaai van auto’s. Hier komt u helemaal op adem!

Is het niet heerlijk, zo’n campingvakantie?

Camping met wellness-optie

Wilt u nog meer horen? Wordt voor gezorgd! Allereerst kunt u in functie van uw eigen smaak of gewoonten een kampeerplaats uitkiezen* in de wijk waarnaar uw voorkeur uitgaat. Daarna krijgt u toegang tot het uitgebreide dienstenaanbod (stuk voor stuk meer dan de moeite waard!): huur van een barbecuestel, fietsen of een babykit, wasruimte, schoonmaak op het einde van uw verblijf, toegang tot sportterreinen, kinderclubs, het aquapark en avondanimatie. En het goede nieuws: heel wat van deze diensten zijn inbegrepen indien u een accommodatie reserveert!

Omdat uw vakantie ook het uitgelezen moment is om goed voor uzelf te zorgen, beschikken een aantal van onze campings ook over een wellnessruimte met hamam, jacuzzi, bubbelbaden … Ze bieden u verwen-arrangementen aan die ronduit onweerstaanbaar zijn! Een gezichtsverzorging of modelage, een relaxatiesessie of een schoonheidsverzorging, een fitnessprogramma … Geef toe dat u nog nooit zo’n camping hebt gezien!

* supplement van €30 excl. btw

Ontdek onze accommodatie

Bekijk de 71 campings
×