Ga terug naar de bladzijde dorp

Speciale aanbiedingen Camping Maguide

Aanbieding Early Booking

Reserveer vroeg en geniet van een korting tot 10% op iedere reservering voor 31 december 2022! *

Wees een winnaar, anticipeer!

Yelloh! Village geeft je een korting tot 10%* als je reserveert voor 31 december 2022, zowel op een huuraccommodatie als op een kampeerplaats

*Aanbieding geldig tot uiterlijk 31/12/2022, onder voorbehoud van beschikbaarheid, voor een verblijf in 2023 op bepaalde data en op bepaalde campings. Het kortingspercentage kan variëren afhankelijk van de periode, de beschikbaarheid en de accommodatie. Aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd. 

Tot 10% korting*
Afhankelijk van de periode, de beschikbaarheid en de accommodatie.

Speciale Aanbieding lang verblijf

Blijf langer en profiteer van -10%* op uw volgende vakantie!

Kom je ontspannen dichtbij de natuur en geniet nog langer van de openlucht. Met de aanbieding lang verblijf wordt uw vakantie bij Yelloh! Village nóg goedkoper! 

* Aanbieding geldig op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

-10% voor elk verblijf van minimaal 10 nachten
vanaf de opening tot 07/07 en van 02/09 tot de sluiting
voor kampeerplaatsen en huuraccommodaties


Maguide: aanbieding ‘Avontuur & Natuur’

Grenzen verleggen, bewegen, plezier maken … Tijd voor een sportieve vakantie!

Een nieuwe regio, stad of plek ontdekken en tegelijk uw favoriete sport beoefenen: is dat wat u een geslaagde vakantie noemt? Camping Maguide biedt u een origineel arrangement aan met een ruime portie sport en natuur. Een formule die u vast weet te smaken, niet? Met familie of vrienden beleeft u een intense vakantieweek vol sport en nieuwe dingen. Van maandag tot vrijdag hebt u de keuze uit diverse activiteiten onder leiding van een sportcoach: trektochten, kanoën, mountainbiken, paddle …  Verder geniet u van een gevarieerd animatieaanbod te midden van het buitengewone landschap van de Landes. In het weekend is het tijd voor rust en relaxatie, en komt u op adem in de balneotherapieruimte van de camping.

Laat deze kans niet aan uw neus voorbijgaan. Dit wordt een verblijf met een ruime portie sport en natuur, massa’s nieuwe dingen en fijne souvenirs. Trek uw sportschoenen aan en zorg dat u er niets van mist!

Speciale aanbieding: € 300/persoon + prijs van de accommodatie van 16/06/2019 tot 22/06/2019 en van 08/09/2019 tot 14/09/2019 (aanbieding geldig voor alle accommodaties, rechtstreeks te reserveren bij de camping)

Camping Maguide: ‘ZEN’ wellness-aanbieding

Beleef tijdens uw campingvakantie een unieke ZEN-ervaring in een idyllisch kader

Toe aan een break? Even genoeg van de dagelijkse sleur? Lees dan vooral verder! Camping Maguide werkte een arrangement uit dat u vast weet te bekoren. Wat dacht u van een prachtige locatie tussen de Atlantische Oceaan en de bossen van de Landes om op adem te komen en tijd te maken voor uzelf? Onze camping biedt u een ZEN-week aan die helemaal rond wellness draait. Van maandag tot vrijdag kunt u deelnemen aan talloze activiteiten: verzorging voor lichaam en geest, yoga, meditatie, pilates, naturopathie … U hebt ook toegang tot de balneotherapie op de camping en u wordt bijgestaan door een sportcoach en een gediplomeerde naturopate.

Maak gebruik van dit buitengewone arrangement van camping Maguide. Een week lang biedt Yelloh! Village u de kans om opnieuw te leren hoe u van de eenvoudige en belangrijke dingen in het leven geniet. Hervind uw focus, luister naar uzelf, verleg uw grenzen en keer huiswaarts met een ontspannen geest in een gezond lichaam.

Speciale aanbieding: € 350/persoon + prijs van de accommodatie van 09/06/2019 tot 15/06/2019 en van 15/09/2019 tot 21/09/2019 (aanbieding geldig voor alle accommodaties, rechtstreeks te reserveren bij de camping)

×