Zwembad en waterpark in camping Maguide

Het Yelloh! Village Maguide ligt in een prachtig natuurkader met rechtstreekse toegang tot het meer en een fijn zandstrand. Zwemmen, zonnebaden, watersporten beoefenen, … het kan hier allemaal! En geen nood als u toch meer van een spa houdt: de camping beschikt ook over een overdekt en verwarmd zwembad.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het meer
  Bubbelbaden
  Balneotherapiezwembad
  Peuterbad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een overdekte en verwarmde balneoruimte

  Laat u verleiden door de overdekte en verwarmde balneoruimte van camping Maguide! In deze ruimte bevindt zich een zwembad met massagestralen, een bubbelbad, maar ook een hoek met een peuterbad: zij vervult de wensen van iedereen ( gereserveerd voor personen ouder dan 18 jaar en peuters (0-2 jaar). Voor uw kinderen en tieners van 3 tot 17 jaar (onder begeleiding van een volwassene) hebben wij speciale openingstijden in het leven geroepen! Zo kunnen nu ook zij, van 11u tot 12u en van 15u tot 16u, in alle rust van de balneoruimte genieten. En kunt u er met de hele familie naartoe! Het gebouw in de typische hoevestijl uit de Landes is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. De ligstoelen op het terras nodigen uit tot heerlijk relaxen en genieten van het adembenemende uitzicht over het meer.

  Een camping bij het water

  De camping ligt op de oevers van het meer van Biscarrosse-Sanguinet. U hebt rechtstreeks toegang tot een fijn zandstrand dat prachtig beschut is tegen de wind en waar de hele familie in alle veiligheid kan zwemmen. Redders houden een oogje in het zeil en bovendien kunt u tot 50 meter ver het meer in lopen. Vier glijbanen die rechtstreeks in het meer opgesteld staan, een speelzone op het strand en diverse watersportactiviteiten zorgen ervoor dat niemand zich hier ook maar een seconde hoeft te vervelen!

  Op amper 4 km van de Atlantische Oceaan

  Biscarrosse Plage ligt op nauwelijks 4 km van de camping en dus moet u tijdens uw verblijf beslist eens de woeste golven van de oceaan opzoeken. Er zijn overigens mogelijkheden te over om van uw kustvakantie in de Landes te genieten: zandkastelen bouwen, lekker luieren, zwemmen, watersporten beoefenen … Aan u de keuze!

  ×