Vakantie voor iedereen!

Het is algemeen bekend dat gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan bij Yelloh! Village. Maar pas op, door ons te laten voorstaan op dergelijke waarden wordt het extra belangrijk om niemand te vergeten! Het comfort en het plezier op vakantie moeten voor iedereen hetzelfde zijn … ook voor beperkt mobiele mensen.

Campingvakantie in een rolstoel

Ja hoor, zelfs in een rolstoel mag u van campingvakanties houden. Maar het is niet altijd makkelijk om uw vakantie te organiseren als u een handicap hebt. U moet er zeker van zijn dat uw huuraccommodatie toegankelijk is, dat u zich in uw accommodatie eenvoudig kunt verplaatsen en de badkamer en het toilet moeiteloos kunt gebruiken … Voor de minste verplaatsing zijn dan ook aanpassingen nodig en niet elke huuraccommodatie is daarop ingesteld.

Initiatieven waarvan u weer gaat lachen

Bij Yelloh! Village weten we hoe moeilijk het kan zijn om een vakantieaccommodatie te vinden als u een handicap heeft, dus zijn we serieus aan dat probleem gaan werken. Het hele jaar door denken we na over de duizend-en-een manieren waarop we het leven van AL onze vakantiegangers kunnen vereenvoudigen … dus het leek ons vanzelfsprekend dat we de mensen die zich moeilijk verplaatsen, niet moesten vergeten. Het is voor ons ondenkbaar dat bepaalde mensen niet op vakantie en naar ons toe kunnen komen, alleen maar omdat ze zich met een rolstoel verplaatsen!

  • Eerste prioriteit van Yelloh! Village: erop letten dat alle infrastructuren op onze campings voldoen aan de gehandicaptennormen.
  • Tweede verplichting: een gevarieerd aanbod presenteren met accommodaties die voor iedereen toegankelijk zijn. Sommige zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat mensen in een rolstoel zich er thuis voelen. De openingen en deuren van de chalets zijn breed genoeg, het sanitair is aangepast, de leefruimtes goed ingericht en er zijn toegangshellingen geïnstalleerd. U vindt daar soms zelfs een speciaal toegangssysteem voor het zwembad. Natuurlijk zijn de wellnessruimtes zo ingericht dat iedereen hiertoe toegang heeft. 

Een uitzonderlijke omgeving, een ontvangst van topkwaliteit

Zee of bergen? Meer of rivier? U hoeft alleen nog maar de omgeving te kiezen waar u uw droomvakantie wilt doorbrengen … Maar omdat al onze campings gelegen zijn in bijzondere omgevingen, in de mooiste streken van Frankrijk, Spanje en Portugal is er keuze te over! En natuurlijk wordt u, welke bestemming u ook kiest, op alle Yelloh! Village-campings hartelijk ontvangen door attent personeel dat een open oor heeft voor al uw wensen en behoeften. Alle suggesties ter verbetering van de ontvangst van iedereen en om ervoor te zorgen dat iedereen een ideale vakantie heeft, zijn welkom! 

Ontdek hier al onze campings en accommodaties die 'PBM-friendly' zijn :

Bekijk de 40 campings
×