Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Maguide Biscarrosse, Landes

« Een camping op mensenmaat bij het meer van Biscarrosse-Sanguinet en het bos van de Landes »

8.3 10 383 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Yelloh! Village Maguide

Dankzij zijn uitgebreide infrastructuur en ideale geografische ligging kan camping Maguide zijn gasten een ruime keuze aan activiteiten aanbieden om alleen, in gezinsverband of met vrienden van te genieten. 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Aquagym
Strandvolleybal
Fitnesslessen
Zwemlessen
Stand up paddle-lessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Vissen
Speelzaal
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Pottenbakken 10 km
Kanovaren/kajakken 15 km
Casino 4 km
Zeilwagen rijden 4 km
Kitesurflessen 6 km
Windsurflessen 6 km
Duiklessen 1 km
Lessen skateboard / skates / BMX 4 km
Surflessen 4 km
Zeillessen 10 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 10 km
Paintball 20 km
Zweefvliegen 15 km
Pretpark 20 km
Avonturenpark 4 km
Waterfiets 500 m
Boogschiet 10 km
Golf 2 km
Minigolf 1 km
Klimmuur of -ruimte 20 km
Skatepark 4 km
Tennisplein 4 km

Activiteiten voor de hele familie

Kinderen en ouders beleven een onvergetelijke vakantie op camping Maguide dankzij het uitgebreide activiteitenaanbod voor de hele familie: aquagym, zumba, beachvolley, petanque, pingpong, babyzwemmen, … niemand blijft hier in de kou staan! Kinderen kunnen zich uitleven op het multisportterrein, in het overdekte zwembad en in de twee speelzones op de camping. Het strand en het meer liggen bovendien op wandelafstand van uw accommodatie en zijn rechtstreeks toegankelijk. Het Yelloh! Village Maguide beschikt echt over heel wat troeven! 

Watersportactiviteiten op het meer

Om te sporten of u gewoon te vermaken bent u op deze camping beslist aan het goede adres. Het meer en de omgeving bieden u een ruime keuze aan watersportactiviteiten: stand-up paddle, kitesurfen, duiken, windsurfen, vissen op de aanlegsteigers, … Er is voor elk wat wils! U kunt met uw boot zelfs aanmeren bij de camping (prijssupplement). 

Ontdek de bossen van de Landes

Wat dacht u van een heerlijke fietstocht met vrienden of familie? Sla nabij de camping één van de vele aangelegde bospaden in en geniet van de koelte, de rust en de adembenemende landschappen. Fietsfanaten kunnen maar beter gewaarschuwd zijn: deze vakantie op camping Maguide wordt top!

Onvergetelijke avonden

Mis tijdens uw verblijf in geen geval de fijne avonden die in de bar/het restaurant bij het strand worden georganiseerd. Nu eens zetten de animatieteams van de camping hun beste beentje voor, dan weer hebben externe dienstverleners de touwtjes in handen maar altijd houdt u er prachtige herinneringen aan over. Dans- en karaokeavonden, concerten, goochelvoorstellingen maar ook avondlijke zumba-sessies zorgen ervoor dat klein en groot zich uitstekend vermaakt!

×