Onze kinderclubs

 

Gedaan met ‘ik mag nooit wat’ en ‘ik verveel me’. Nooit meer ‘wat moet ik hier toch’ of ‘wat een rotvakantie is dit’. Kies de juiste camping uit en geef uw kroost de vrijheid!

Avontuur en vrijheid

Waarom een campingvakantie? Omdat de kids er dol op zijn.

Slapen onder de sterrenhemel, de hele dag in de natuur zitten, nieuwe vrienden maken … voor uw kleine rakkers staat zo’n campingvakantie gelijk met een heerlijke portie vrijheid. Al na enkele dagen hebben ze hun eigen routine en kennen ze de camping op hun duimpje. Heerlijk vinden ze het om in hun eentje te gaan douchen, brood te gaan kopen voor het ontbijt (zonder pap, hoor!) en door de lanen te fietsen of te steppen. Al gauw trekken ze er zelfstandig op uit om hun nieuwe vriendjes op te zoeken drie percelen verderop. En dat kan allemaal zonder dat mam en pap meteen in een kramp schieten uit pure ongerustheid. Zalig, toch?

Voor uw kleine campinggenoten begint het avontuur zodra ze zich buiten uw kampeerplaats wagen.
In deze geprivilegieerde omgeving voelen ze zich groot en vrij. En u kunt ze met een gerust hart hun gangetje laten gaan. Vakantie kan mooi zijn!

Enfant sur tobbogan aquatique au camping Médoc Océan
Football club enfant La Plage du Dramont
Piscine à boule camping l'Atlantique

Zelfstandigheid en vertrouwen

Voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud gaat er niets boven een camping om op een leuke manier zelfstandiger te worden. Uw verblijf op een Yelloh! Village-camping is een gedroomde gelegenheid om uw kinderen de kans te geven om dingen in hun eentje te doen. Naar het sanitair gaan bijvoorbeeld!

U kunt uw kleine hummels rustig buiten uw eigen kampeerplaats op verkenning laten gaan, zolang u goede afspraken maakt. Vraag bijvoorbeeld om u te zeggen waar ze naartoe gaan. Kinderen en tieners zijn altijd trots wanneer ze merken dat hun ouders hen vertrouwen. De verantwoordelijkheid geeft hen tegelijk een gevoel van veiligheid en erkenning. Hun kleine dagelijkse uitstapjes zijn bovendien een ideale gelegenheid om vriendjes te maken in de buurt.

Voor oudere kinderen kan er natuurlijk nog heel wat meer. Zolang ze op de camping zelf blijven, kunnen ze tal van activiteiten en sporten uitproberen zonder dat u voortdurend als taxichauffeur hoeft op te draven. Hier vinden ze alles gewoon op de camping zelf!

Yelloh! Village-campings met Kids Club en Juniors Club

Bekijk de 89 campings

Yelloh! Village maakt het u makkelijk

Niets geeft kinderen een groter gevoel van vrijheid dan een eigen activiteitenprogramma. Tijdens die paar uurtjes zonder mam en pap krijgen ze de kans om hun vleugels uit te slaan. Daarom biedt Yelloh! Village clubs aan voor kinderen van elke leeftijd. In de Kids Club zijn de kleintjes van 5 tot 7 jaar welkom. De Juniors Club is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12. En in de Teens Club kunnen tieners van 13 tot 17 jaar lekker chillen.

Yelloh! Village-campings met Teens Club

Bekijk de 46 campings

Voor elke leeftijd is de juiste infrastructuur aanwezig en omkaderen animatoren aangepaste activiteiten. En dat zijn er heel wat! Zet u zich maar even schrap: spelletjes, schattenjachten, workshops, sporttoernooien, wedstrijden, artistieke activiteiten, verkleedpartijen, schminkateliers, feestavonden (en zelfs een begeleid uitje naar de disco met de oudsten!) … En of die kleine oogjes ervan gaan stralen! Uiteraard kunnen kinderen in de clubs ook een initiatie in een (of meer!) sporten volgen, begeleid door professionele animatoren.

De allerkleinsten zetten hun eerste stapjes op weg naar zelfstandigheid in de Special Babies Club, een speciaal ingerichte ruimte waar kleintjes van 0 tot 4 jaar oud onder uw toezicht kunnen spelen.
Kortom, bij Yelloh! Village ziet u alleen maar gelukkige kinderen die met volle teugen van hun vrijheid genieten!

Klein overzicht van de Yelloh! Village-campings met Special Babies-onthaal:

Bekijk de 13 campings
×