Niet storen, ik neem tijd voor mijzelf!

Het hele jaar voor de kinderen zorgen, OK, maar nu is het tijd om aan uzelf te denken!
Kamperen is allereerst de verbinding met de natuur herstellen, maar ook nieuwe energie opdoen en de tijd nemen om te genieten. We geven u de gebruiksaanwijzing!

Ik haal diep adem en adem langzaam uit.

De tijd nemen om goed adem te halen is een eerste stap naar meer rust. We denken nergens aan, we laten alles los, dan kan de vakantie echt beginnen!

Ik neem de tijd om niets te doen.

Als u het hele jaar bezig bent met plannen en organiseren voor uw familie, is het belangrijk om echt tijd voor uzelf te nemen. Ga lekker in een ligstoel liggen, luister naar de vogels, kijk naar de mensen om u heen die druk bezig zijn maar beweeg niet! Tenzij er een meteoriet inslaat of buitenaardse wezens landen ...

Ik neem de tijd om te doen waar ik zin in heb.

Yoga leren, zeilschermvliegen, voor het eerst duiken … hebt u er het hele jaar van gedroomd zonder dat u ooit de tijd hebt gevonden om eraan te beginnen? Dan is dit het moment om uw eigen zin te doen. En bovendien hebt u geluk: u kunt al deze activiteiten ter plaatse beoefenen op de volgende Yelloh! Village-campings.

Parapente près du camping L'Etoile des Neiges

Ik doe een middagdutje.

Na het eten staat de zon op z’n hoogst en is het warm. U bent gisteravond laat naar bed gegaan en bent aan een kleine pauze toe. Een kort dutje van 20 minuten is genoeg om uw batterijen weer op te laden, maar niets weerhoudt u ervan om langer in dromenland te blijven ...

Ik lees.

De geest rust uit en wordt gevoed als u leest. Citroenlimonade binnen handbereik, kussen in de nek, neem rustig de tijd om te lezen … Maar wat? Die roman waarover u zoveel heeft gehoord, de strip die u met Kerst kreeg maar nog niet heeft kunnen openen door tijdgebrek, uw favoriete magazine … of zelfs een boek dat u in de bibliotheek van de camping heeft geleend. Natuurlijk, bij Yelloh! Village zijn we er dol op om u mooie verhalen aan te bieden.

Ik laat mij verwennen.

En als u ook eens van de vakantie zou profiteren om van die rugpijn en die eeuwige vermoeidheid af te komen? Een massage, een schoonheidsbehandeling, een hamamsessie zullen u veel goed doen. Kies voor de Yelloh! Village-campings met een wellnessruimte of -centrum en laat u verwennen!

Ontdek de Yelloh! Village-campings:

Bekijk de 93 campings
×