Een dagje slow life ...

Geen werkbijeenkomst of planning, geen deadlines en dossiers die nog moeten worden afgerond … Eén enkel doel: genieten! Ik adem in, ik adem uit … ik vertraag! Dat is slow life.

9.30 Ik doe één oog open. Ik doe het weer dicht. Te vroeg om te bewegen.

10.00 Ik besluit op te staan. Een groot glas water, drie abrikozen en richting het zwembad. Een duik, wat baantjes trekken, de dag kan beginnen!

10.45 Via de bakker terug naar de huuraccommodatie. Groot ontbijt in de schaduw van de bomen: geperst sinaasappelsap, granenbrood, ambachtelijke jam, geitenkaas ... Lokale producten van de markt op de camping, dat is handig en oh zo lekker.

11.30 Lezen onder de olijfbomen. Vliegt er een vlinder langs? Dan neem ik even de tijd om hem te bewonderen.

 

12.00 Ik begin aan het 2e hoofdstuk van mijn boek. Een meesje komt me begroeten. Ik beweeg niet meer om de ontmoeting langer te laten duren ...

13.30 Niet de tijd gehad om iets voor het eten klaar te maken. Richting het restaurant op de camping.

14.30 Dutje verplicht, maar niet meer dan 40 minuten achtereen. Hoewel ...

15.10 En als ik me eens aan golf zou wagen vanmiddag? Een echte slow life-sport midden in de natuur … en zonder de camping te verlaten natuurlijk. Gaan we proberen!

18.30 Aperitief aan het zwembad. We vinden onze vrienden terug. Geluk zit in een klein hoekje.

20.30 Barbecue met vrienden. Geen tijd gehad om boodschappen te doen? Geen paniek, de avondmarkt en de kleine supermarkt van de camping zijn ervoor.

23.00 Zullen we naar de hemel kijken? Oh! Een vallende ster! Snel, ik doe een wens: dat de volgende vakantie net zo mooi en sereen is als deze!

Profiteer van de Yelloh! Village campings om te onthaasten

Bekijk de 91 campings
×