Zorgeloos vakantiegeluk

Droomt u van lekker niets doen op vakantie? Dan hebben we goed nieuws voor u: uw droom kan zomaar uitkomen, als u het tenminste goed aanpakt. Van ons krijgt u alvast enkele tips.

De reisvoorbereiding? Beperk het werk tot een minimum

Deze keer loopt alles op wieltjes. Beloofd! Verdeel allereerst de taken. Wie reserveert de camping? Wie bestudeert de route? Wie puzzelt de bagage in de wagen? Wie houdt zich bezig met de picknick voor de lunch? Hebt u dat eenmaal duidelijk beslist en zijn de taken eerlijk verdeeld, dan kan iedereen zich op zijn eigen opdracht concentreren en is de rest van de vakantievoorbereiding kinderspel.

Maak u het leven bovendien zo makkelijk mogelijk en vermijd nodeloze complicaties. Bestel bijvoorbeeld op voorhand een babykit met kinderstoel en vouwbedje, zodat de kofferbak niet uitpuilt.* Laat om dezelfde reden ook de fietsen thuis: de meeste Yelloh! Village-campings stellen fietsen ter beschikking van de gasten. En uiteraard denkt u er zelfs niet aan om die grote sporttas met lakens mee te zeulen want u hebt de optie ‘lakens en handdoeken inbegrepen’ aangevinkt.** Na 15 uur fileleed wilt u ook toch gewoon op een bed kunnen neerploffen zonder het eerst op te maken? De Yelloh! Village-campings kunnen alles vóór uw komst in gereedheid brengen.***
Wedden dat het u op deze manier wél lukt om zorgeloos op vakantie te vertrekken?

* Babykit vanaf €6 per nacht – gratis voor Premium accommodaties en accommodaties 4 bloemen
** Verhuur van lakens en kussenslopen vanaf €18 per bed en per verblijf / Verhuur van handdoeken (1 badlaken en 1 kleine handdoek) vanaf €12 per set en per verblijf – gratis voor Premium accommodaties en accommodaties 4 bloemen
*** Dienst ‘opgemaakte bedden bij aankomst’ vanaf €12 per bed en per verblijf

De schoonmaak? Kat in ‘t bakkie!

Als u evenveel tijd aan huishoudelijke klussen gaat besteden als thuis, heeft het dan wel zin om op vakantie te gaan? Stressen vóór u weer naar huis gaat met een stofzuiger die al om 6 uur ’s ochtends voor herrie zorgt, vlugvlug een sopje klaarmaken, met een spons in het rond vliegen … Hebt u het er ook mee gehad? Dit jaar pakt u het anders aan! De oplossing is eenvoudig en heet het forfait 'eindschoonmaak’.* Zo bent u echt tot de laatste minuut op vakantie en vertrekt u met een brede glimlach. Best een geruststellende gedachte, niet?

*Vanaf €95 per verblijf.

www.yellohvillage.nl

De maaltijden? Uitbesteden, delegeren, vereenvoudigen …

Ook voor de maaltijden hebben we enkele tips klaar. Zet alle plannen om uitgebreid te koken en ingewikkelde recepten te bereiden meteen uit uw hoofd. Allereerst omdat u op een camping zit, maar vooral ook omdat u met vakantie bent. Kies gewoon enkele eenvoudige ingrediënten uit waarmee u in een handomdraai iets lekkers op tafel zet. Combineer pasta met tomaat, rucola en kaas, serveer wat koude vleeswaren met augurkjes en stel naar hartenlust salades samen. En wees vooral niet zuinig met watermeloen en andere meloensoorten.

Denk eventueel ook na over een halfpensionformule* voor uw vakantie. Wij zorgen voor het ontbijt en het avondmaal, en u zorgt er gewoon voor dat u de conversatie gaande houdt en die leuke familie aan het tafeltje naast u leert kennen. Zo hoeft u alleen nog aan de lunch te denken: een broodje op het strand, een tussendoortje in het bos, een picknick bij de rivier … U bekijkt het maar! Er geldt maar één regel: hou het simpel!

* Halfpension:

  • Vanaf €7 per dag voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Vanaf €19 per dag voor kinderen van 4 tot 12 jaar
  • Vanaf €30 per dag per persoon vanaf 12 jaar

Zin om lekker mee aan te schuiven? Ontdek welke van onze campings u met een halfpensionformule verwennen:

Bekijk de 18 campings

De kids? Alleen op de leuke momenten

Hierover kunnen we kort zijn: laat het allemaal los! Een keertje de tanden gepoetst met de Franse slag? De haartjes voor een keer niet helemaal piekfijn? Een kniesoor die erover valt! Een jurk en sandaaltjes, een T-shirt en een short: aankleden lukt in een handomdraai. Uw kroost hoeft er niet op zijn paasbest uit te zien om pret te gaan maken in het zwembad! Bovendien hoeft u uw oogappels niet de hele tijd angstvallig in de gaten te houden. Op de Yelloh! Village-campings gaat veiligheid vóór alles. Auto’s rijden stapvoets, dus kunt u uw kleine campinggenoten met een gerust hart eropuit sturen om brood voor het ontbijt te gaan kopen. Het enige wat op vakantie echt moet? Een nachtzoen voor het slapengaan en nu en dan een petanquepartijtje of een uitstapje met de hele familie. Maar dat vinden uw kleine rakkers vast geen zware opgave!

Hou er wel rekening mee dat u uw kroost niet zo veel te zien krijgt: op de Yelloh! Village-kinderclubs* is het altijd leuker dan bij mam en pap! Elke leeftijdsgroep krijgt aangepaste activiteiten en infrastructuur aangeboden. Het aanbod is waanzinnig: animatie in het zwembad, aquaparken, watersporten en teamsporten, speelweiden, springkastelen, knutselactiviteiten, paardrijden, schattenjachten, tennis, verkleedpartijen, shows … Uw 5- tot 7-jarigen vinden het enig in de Kids Club, de 8- tot 12-jarigen vermaken zich opperbest in de Juniors Club en tieners gaan bij voorkeur chillen in de Teens Club.

Adem diep in, adem rustig uit. Is dit geen droom van een vakantie?

Voor de Kinderen

Campings voor uw kinderen

Bekijk de 89 campings
×