Camping Dinard

Deze elegante en sfeervolle badplaats strekt zich uit als een schitterende tuin aan zee en zal uw vakantie in Bretagne volop kleur geven. Een stukje Middellandse Zee aan de Bretonse kust: zo zult u de stad Dinard ervaren. Tussen de grote en lange fijnzandstranden, de luxueuze 19e-eeuwse villa’s en de prachtige wandelpaden langs de kust wordt Dinard opgefleurd door talrijke weelderige tuinen vol mediterrane planten.

De ziel van de belle époque, de periode aan het begin van de vorige eeuw, is in het centrum van Dinard overal voelbaar: u zult zich in de hoogtijdagen van de zeebaden en het kuurwezen wanen als u langs het casino of de toen speciaal voor de gelegenheid gebouwde villa’s wandelt. Uw campingverblijf in Dinard kan ook de gelegenheid zijn om enkele uren van wellness te genieten in een van de thalasso-oorden van de stad. De vakantie is er immers ook om uzelf te vertroetelen!

Vakantie op een camping Dinard

Als u kampeert in Dinard, dan bezoekt u een stad die volledig gericht is op de zee, waar u kunt genieten van de fantastische, bij alle vakantiegangers populaire fijnzandstranden, of van het schitterend aangelegde wandelpad langs de kust. U hebt daarvandaan ook een geweldig uitzicht op het grote springtij, het bijzondere fenomeen dat zich twee keer per maand voordoet. 

U moet tijdens uw campingvakantie in Dinard ook zeker een van de vele bars of restaurants in het centrum van de stad bezoeken. Hier kunt u zich tegoed doen aan de verrukkelijke specialiteiten van onze streek! En oesterliefhebbers kunnen terecht in een van de oesterbars om onze lokale opbrengst te proeven!

×