Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Huur een luxe stacaravan

Alleen het beste is goed genoeg voor uw vakantie! Kom en beleef een unieke vakantie op een eersteklas Yelloh! Village camping. Met het huren van een luxe stacaravan profiteert u van het geweldige comfort en alle faciliteiten van onze campings.

Of u nu met de familie of met vrienden bent, een beetje luxe tijdens de vakantie kan gaan kwaad! Dit jaar beleeft u een topvakantie als u besluit een luxe stacaravan te huren.

Uw verblijf op de camping zal niet onderdoen voor een verblijf in een eersteklas hotel. Tijdens uw verblijf kunt u van de eerste tot de laatste dag gebruikmaken van een groot aanbod aan diensten: al voor u opgemaakte bedden bij aankomst, eindschoonmaak door onze medewerkers…

Met het huren van een luxe stacaravan profiteert u van alle faciliteiten waar de Yelloh! Village campings zo bekend om staan: landschappelijk aangelegde voetgangerswijken, unieke aquaparken, bijzondere ligging in de allermooiste streken van Europa…

Alles is aanwezig om van uw vakantie een succes te maken! U hebt zelfs toegang tot Wifi, zodat u midden in de natuur niet zonder internetverbinding bent!

U kunt natuurlijk ook van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat profiteren van al onze aantrekkelijke animaties. U zult zien dat u bijzonder zult genieten van uw vakantie in een luxe stacaravan op een Yelloh! Village camping.

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×