Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Payrac Les Pins

Bent u geboeid door de prehistorie? Houdt u van originele activiteiten? Vier dan vakantie op camping Payrac Les Pins en waag u aan een ballonvaart of een parapentevlucht, bezoek de prehistorische grotten in de omgeving en geniet van de rivier. Uw kroost vermaakt zich ondertussen opperbest met de talloze activiteiten van onze speciale kinderclubs voor 5- tot 12-jarigen.

  Onze kinderclubs

  Een campingvakantie heeft voor alle familieleden iets te bieden! Camping Payrac – Les Pins biedt uw kinderen tijdens uw hele verblijf talloze activiteiten aan. Ontdek ze snel!

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Hoogseizoen

   De kinderen zullen hun vakantie op de camping Payrac Les Pins te gek vinden! Op het programma: veel plezier en nieuwe vrienden maken!

   • knutselen en sportactiviteiten (klusatelier, je opmaken, schilderen, kleuren)
   • buitenspellen
   • balspellen
   • speelterrein
   • voorbereiden van de show
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Hoogseizoen

   Op deze familiecamping beschikken de kinderen over een ruimte die speciaal voor hen is ontworpen en waar ze talrijke activiteiten kunnen (her)ontdekken.

   • knutsel- en sportactiviteiten
   • grote spellen in de buitenlucht
   • sporttoernooien
   • voorbereiden van de shows

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn alleen in juli/augustus open 

  • Van 10u tot 12u, 6/7d

  Onze activiteiten

  Uw verblijf op de camping in de Lot is een mooie gelegenheid om nieuwe sporten te ontdekken en om kennis te maken met nieuwe activiteiten. Wandelingen, speleologie, kano-kajak varen... Een heel actieve vakantie!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquagym
  Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony
  Escape game in de openlucht
  Pingpongtafels
  Boogschiet
  Fitnesstoestellen in openlucht
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren/kajakken 15km
  Casino 30km
  Klimlessen 10km
  Geocaching 15km
  Lasergame 60km
  Paintball 15km
  Paragliding 10km
  Pretpark 12km
  Avonturenpark 20km
  Vissen 6km
  Via ferrata 20km
  Vliegen met een luchtballon 25km
  Ruitercentrum 12km
  Golf 15km
  Klimmuur of -ruimte 15km
  Bioscoopzaal 15km
  Tennisplein 5km

  Activiteiten voor uw hele familie

  Een campingvakantie met de familie is ook samen lachen, mooie en gezellige momenten delen! Hier vindt u een grote keuze aan activiteiten voor de hele familie waaraan kinderen en ouders samen deel kunnen nemen. U kunt op ontdekking gaan in de streek via de "bijzondere wandelingen" die de camping elke week aanbiedt. De jongsten kunnen zich vermaken op het speelterrein van de camping onder toezicht van hun ouders die ontspannen aan de bar zitten...

  Ontdek de natuur in de Lot

  Verrassende grotten, door de rivier gebeeldhouwde kliffen, weelderige groene landschappen... Geen twijfel mogelijk, u bent in de Lot! Welkom in het land van emoties, spanning en ontdekkingen! Hier kunt u enkele van de mooiste dorpen van Frankrijk bewonderen, de indrukwekkende druipsteengrot van Padirac bezoeken of flaneren in de straatjes van Sarlat, Rocamadour of St Cirq Lapopie. Laat u meeslepen door de pracht van de uitzichten!

  Een rivier met talloze facetten

  Op slechts 15 kilometer van de camping stroomt een verkoelende rivier waar u heerlijk kunt zwemmen of uitrusten! U kunt zich neervlijen op een van de stranden langs de rivier, zwemmen, van de zon genieten of een afdaling van de Dordogne in een kano wagen, in Souillac.

  Beleef een intense vakantie!

  Iedereen beleeft zijn vakantie vol ontdekkingen in de Lot op zijn eigen ritme. Als u van spanning en sensatie houdt, kunt u kennis maken met het boomklimmen in het Forêt des Ecureuils in de omgeving van Sarlat of van de glijbanen van het aquapark van Quercyland roetsjen. Als u liever voor rust en ontspanning kiest, biedt de streek prachtige landschappen waar u korte wandelingen kunt maken. U kunt de dag afsluiten met een bezoek aan een eendenfokkerij of een kaasmakerij waar de beroemde Rocamadour wordt gemaakt. De kinderen zullen het prachtig vinden!

  Avondanimaties

  In het hoogseizoen (4-5 avonden per week) biedt de camping concerten, dansavonden, spelletjesavonden, mosselen met frites diners, bingo- of thema-avonden. In het laagseizoen zijn er minder activiteiten zodat u kunt genieten van de kalmte en rust van de camping.

  ×