Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Payrac Les Pins Payrac, Lot

« Een ideaal gelegen camping om de pareltjes in de vallei van de Dordogne te ontdekken »

8.5 10 352 scores Recensies

Kinderen in het Yelloh! Village Payrac Les Pins

Een campingvakantie heeft voor alle familieleden iets te bieden! Camping Payrac – Les Pins biedt uw kinderen tijdens uw hele verblijf talloze activiteiten aan. Ontdek ze snel!

Club Kids: 5-7 jaar

Hoogseizoen

De kinderen zullen hun vakantie op de camping Payrac Les Pins te gek vinden! Op het programma: veel plezier en nieuwe vrienden maken!

  • knutselen en sportactiviteiten (klusatelier, je opmaken, schilderen, kleuren)
  • buitenspellen
  • balspellen
  • speelterrein
  • voorbereiden van de show

Club Juniors: 8-12 jaar

Hoogseizoen

Op deze familiecamping beschikken de kinderen over een ruimte die speciaal voor hen is ontworpen en waar ze talrijke activiteiten kunnen (her)ontdekken.

  • knutsel- en sportactiviteiten
  • grote spellen in de buitenlucht
  • sporttoernooien
  • voorbereiden van de shows

Campingvakantie voor de hele familie

Iedereen volgt zijn eigen vakantieritme: terwijl de kinderen onvergetelijke momenten beleven bij de animatieclubs, kunnen de ouders genieten van momenten voor hen alleen op deze camping op mensenmaat. Aan het eind van de middag gaat de hele familie naar het aquapark van de camping om samen gezellige momenten te delen.

Een camping die is aangepast aan de kleintjes

Een buitengewone vakantie voor alle familieleden: dat is wat het Yelloh! Village Payrac Les Pins u aanbiedt! Een campingvakantie is er niet alleen voor volwassenen! Van het aquapark aangepast voor kinderen tot het speelterrein in kunstgras met zijn trampoline, over de babykits, u vindt hier alles wat u nodig hebt om uw kinderen een onvergetelijk verblijf te bezorgen!

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn alleen in juli/augustus open 

  • Van 10u tot 12u, 6/7d

De dag van Cindy, 11 Jahre

9u
Tijd om op te staan! Papa komt de kamer binnen waar mijn zus en ik slapen en doet de gordijnen open! Het is mooi weer! Dat komt goed uit, want we ontbijten op het terras.

10u
Vandaag mijn zus gaat naar de animatieclub. Ik ga er morgen heen: ik ga de grotten van Lascaux bezoeken met mijn ouders. Op school heeft de juf erover verteld!

14u
We bezoeken het vogelpark le Rocher des Aigles, op 20 minuten van de camping. Ik ben altijd al dol geweest op grote vogels! 

18u
We gaan allemaal naar het zwembad om van de zon en de glijbanen te genieten! Papa speelt met mijn zus in het peuterbad en mama trekt een paar baantjes.

×