Camping Barneville-Carteret

Criteria wissen
Uitkijkend op de zee maakt de stad Barneville-Carteret van elke minuut van uw campingvakantie een feest.

Zin om even uit te waaien? Stel u even voor: de haren in de wind van de Cotentin, de zeegeur van het stuifwater, en vanop de top van een klif een weids zicht over de duinen en de goudgele stranden... Neen, dit is geen droom: u bent in Barneville-Carteret, een klein badstadje aan de Normandische kust, vlak voor het eiland Jersey.
Kies voor een campingvakantie te midden van een prachtige natuur: ideaal voor lange strandwandelingen of om te luieren op een van de fijne zandstranden. De kustlijn van Barneville-Carteret staat bekend om de kwaliteit van het water en het respect voor het milieu.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Manche

Vakantie op een camping Barneville-Carteret

De geneugten van de zee mogen niet ontbreken tijdens uw vakantie in Barneville-Carteret: geniet van een ochtendwandeling door de vissershaven en dompel u onder in de zo karakteristieke sfeer die hier hangt, reeds bruisend van leven nog voor de zon opkomt. Zet uw dag verder met een verkenning van het stadscentrum van Barneville-Carteret, met de oude villa's en de chique hotels als stille getuigen van het prestigieuze verleden van deze badplaats.

Maak vervolgens een tussenstop op de markt waar u zich tegoed kan doen aan de vele streekproducten en beëindig uw dag in de zon op het beroemde strand ‘la vacancière'. Ontdek de grote plages tijdens uw campingvakantie in Barneville-Carteret.

×