Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Château de Fonrives

Agen, Lot et Garonne

« Een stukje paradijs in een historische streek met een rijk cultureel erfgoed »

8.2 10 495 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Château de Fonrives

In Yelloh! Village Château de Fonrives bent u in het land van de bastiden, de majestueuze landhuizen, de landgoederen en de forten, waar levenskunst en gastronomie de boventoon voeren. In de schaduw van een statig renaissancekasteel vindt u alles wat u nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie, van zeer comfortabele accommodaties tot een aquapark met glijbanen en 3 verwarmde zwembaden waarvan 1 overdekt.

 

Liefhebbers van rust, natuur en weidse ruimten komen volledig aan hun trekken op deze camping in het departement Lot-et-Garonne, tussen zacht glooiende, diepgroene heuvels en vredige vijvers. Camping Château de Fonrives is de ideale plek om nieuwe energie op te doen en de schatten van het Zuidwesten te ontdekken.

Daar word je blij van

 • Een idyllisch kader tussen kasteel en groen
 • Tussen de Dordogne en Quercy, in het land van het paard en in een authentieke streek
 • Een aquapark voor al het denkbare waterplezier: overdekt en verwarmd zwembad, verwarmde buitenzwembaden met glijbanen, peuterbad ...
 • De charme en levensstijl van Zuidwest Frankrijk
Open van 07/06/2021 tot 10/09/2021
Onze receptie: +33 (0)5 53 36 63 38

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Château de Fonrives op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Waterpret gegarandeerd in het zwemparadijs van de camping Château de Fonrives! Met zijn glijbanen, drie verwarmde zwembaden waarvan 1 overdekt en zelfs een bubbelbaden zult u voluit genieten van heel veel zwemplezier… De allerkleinsten kunnen zelfs in alle veiligheid poedelen in de peuterbaden.

Wellness

Meer weten?

De vakantie is de ideale gelegenheid om een wellnessmoment in te bouwen en te profiteren van een moment helemaal voor uzelf. Sauna, bubbelbad, hydromassagebaden of modellage door onze schoonheidsspecialistes: in het Yelloh! Village Château de Fonrives vindt u in de wellnessruimte alles wat u maar kunt wensen. 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Een vakantie op de camping is nog leuker als je met het hele gezin gaat! De animatieteams van de camping Château de Fonrives bieden uw kinderen clubs die speciaal voor hen zijn georganiseerd. Zelfs de tieners kunnen hier samenkomen voor activiteiten à la carte...

Sport en activiteiten

Meer weten?

Profiteer van uw verblijf in het Yelloh! Village Château de Fonrives om nieuwe activiteiten te leren in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. U kunt van de vakantie gebruik maken om buitensporten zoals hardlopen of vissen te beoefenen, of u kunt kiezen voor spanning en sensatie! 

Diensten

Meer weten?

U zult uw vakantie op de camping Château de Fonrives geweldig vinden! Het team van de receptie doet er alles aan om uw vakantie onvergetelijk te maken... In het restaurant van de camping kunt u ook genieten van de gerechten uit Zuidwest-Frankrijk. Zo maakt u ook nog eens een culinaire reis... 

In de omgeving

Meer weten?

De Lot-et-Garonne verbergt tal van schatten... Er zijn eindeloos veel redenen om uw vakantie op de camping Château de Fonrives geweldig te vinden, of het nu gaat om de gastronomie, de 'art de vivre', de authentieke natuur, de beroemde kastelen en grotten of gewoon om rustige wandelingen langs de rivier de Dordogne. 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×