Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Avignon Parc Vedène, Vaucluse

« 6,5 hectare natuur met eeuwenoude pijnbomen op een steenworp van de pausenstad Avignon, in het hart van de Provence »

8.1 10 374 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Yelloh! Village Avignon Parc

Uw vakantie op camping Avignon Parc is een prima gelegenheid om tal van sporten en activiteiten te ontdekken of te herontdekken. Zo beleeft u een onvergetelijke vakantie! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Gym / stretching / aërobics / fitness
Petanquebaan

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 18 km
Stand up paddle-lessen 9 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 5 km
Paintball 12 km
Pretpark 25 km
Avonturenpark 5 km
Vissen 5 km
Waterfiets 5 km
Via ferrata 30 km
Golf 5 km
Bioscoopzaal 5 km
Skatepark 3 km

Activiteiten voor de hele familie

Een petanque-toernooi met de familie, een partijtje pingpongen met de kids of een cursus aquagym met vrienden, … Dankzij het uitgebreide sport- en activiteitenaanbod voor de hele familie beleeft u tijdens uw campingvakantie heel wat plezier samen! 

Aquapark ‘Wave Island’ op 5 minuten van de camping

Wist u dat het grootste thema-aquapark van Frankrijk op minder dan 5 minuten van de camping ligt? Meer dan 15 onuitgegeven en sensationele attracties voor groot en klein wachten er op u! Een dagje in Splashworld: daar beleeft de hele familie plezier aan!

 

Meer informatie

Een meer vlakbij

Een watersportcentrum met waterfietsen en kano’s, een bewaakt strand, visplaatsen voor hengelaars, … En dat allemaal bij het meer van Monteux, op slechts 5 kilometer van de camping. Houdt u het toch liever droog, dan kunt u over het pad rond het meer wandelen en meteen gebruikmaken van het bijbehorende fitnessparcours.  

Festival van Avignon

In de zomer vinden in en om Avignon verscheidene festivals plaats. Aarzel niet om een kijkje te gaan nemen op het theaterfestival van Avignon, bij de festiviteiten rond de Pont du Gard, het muziekfestival ‘Chorégies d’Orange’ of het indrukwekkende lichtspektakel van de ‘Luminescences d’Avignon’. U houdt er onvergetelijke herinneringen aan over!

 

Meer informatie

Snuif de geuren van de Provence op!

Het Yelloh! Village Avignon Parc is gelegen op een buitengewone plek. Maak van uw verblijf gebruik om deze wonderbaarlijke streek te verkennen: de Alpilles, de Mont Ventoux, de Dentelles de Montmirail, … Informeer bij de campingreceptie naar fiets- of wandeltochten in de Provence. 

Geanimeerde avonden op de camping

Tijdens het hoogseizoen worden regelmatig muziekavonden georganiseerd in de bar van de camping. Wilt u graag een concert bijwonen? Hier bent u aan het juiste adres! 

×