Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Domaine des Bans Gerardmer, Vosges

« Gun uzelf een pauze in de adembenemende natuur van de Vogezen »

7.7 10 578 scores Recensies

Camping Domaine Des Bans: zwemparadijs

Op camping Le Domaine des Bans kunt u met het hele gezin waterpret beleven in het zwemparadijs. De glijbanen en drie bassins van het zwembad bieden uitzicht op de schitterende natuuromgeving. Zonaanbidders kunnen het zich gemakkelijk maken op het grasveld naast het zwembad en de vijver.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot het meer
Overdekt Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Glijbanen

Een aquapark voor groot en klein

  • Het zwembad van 600 m² met waterglijbanen: drie glijbanen van meer dan 10 meter en een tegenstroomrivier zorgen voor plezier voor klein en groot. Lekker relaxen kan in de bubbelbaden.
  • Het overdekte en verwarmde zwembad van 72 m²:het zwembad is verwarmd; het is overdekt voor de kinderen en verwelkomt het hele gezin
  • Het openluchtzwembad van 300 m²: voor wie houdt zwembadblauw is er het semi-olympisch zwembad om baantjes te trekken.

Het Lac de Gérardmer

Kom een dag met familie of vrienden naar het Lac de Gérardmer, het grootste natuurlijke meer van de Vogezen. Installeer u op het strand en geniet van waterpret. Ondertussen kunnen de kinderen zich vermaken door van de glijbaan te roetsjen, van het ponton te springen... In juli en augustus wordt toezicht gehouden op de zwemmers. Het aanbod aan watersportactiviteiten is groot; u kunt kanoën, waterfietsen, varen in een elektrische boot…. Er is voor elk wat wils: of u nu sportief bent of lekker wilt luieren. 

×