•  
  •  

Camping met zwembad in Parijs: boek een cottage, caravan of tent

Criteria wissen
Parijs is zonder twijfel de populairste toeristische bestemming van Fransen en niet-Fransen. Ondervind zelf waarom! Het hele jaar door vallen jong en oud voor de verblindende schoonheid van de Lichtstad.

Vakantie op een camping Parijs 

Een wandeling over de Pont des Arts, de Champ-de-Mars of in Montmartre zal het Parijs van weleer doen herleven. De Jardin des Plantes, het Natuurhistorisch Museum of het Louvre bieden u een kijkje in de meest gerenommeerde collecties van historische, culturele en natuurlijke pronkstukken. De Eiffeltoren, Notre Dame de Paris en de Sacré Cœur zijn nog steeds de bekendste bezienswaardigheden van Parijs.

Duikt u voor een compleet andere ervaring eens onder de grond voor een bezoek aan de Catacomben. Dit gemeentelijke ossuarium gaat terug tot het einde van de 18e eeuw en zou niet misstaan als decor van een griezelfilm. In Parijs vindt u ook meer dan 150 musea zoals het Petit Palais, bijzondere straten zoals de Champs Elysées en talrijke festivals, uitvoeringen en opera’s. Parijs is natuurlijk dé stad van de liefde, maar ook de stad van luxe en de modestad bij uitstek. Tijdens uw verblijf op de camping in Parijs kunt u rondslenteren in de stad of een rondvaart maken en zo de mooiste monumenten vanuit een heel andere hoek bewonderen.

Het hart van Parijs klopt onafgebroken vierentwintig uur per dag! De ontelbare bars, pubs, gastronomische restaurants en museale avondopenstellingen dragen bij aan de legendarische reputatie van het nachtleven van de Franse hoofdstad. De bruisende wijken die u niet mag missen zijn onder andere de Marais, de Bastille en Pigalle. Uw verblijf op de camping in Parijs laat u volop genieten van alle facetten die deze stad zo bijzonder maken.

Uw zoekresultaten: 0 Camping

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen Val-d’Oise

Laatst bezochte campings
×