•  
  •  

Camping Val-d’Oise

Criteria wissen
Het departement Val-d’Oise ligt in het noordelijke gedeelte van de streek rond Parijs. Verrassingen, bezoeken en ontdekkingen wachten u hier tijdens uw komende vakantie.

Campingvakantie Val-d’Oise

De Val-d’Oise ontvangt u met open armen in Ecouen, een prachtige stad uit de renaissance, Enghien-les-Bains, het enige kuuroord in Île-de-France, Auvers-sur-Oise, de stad van het impressionisme, La Roche-Guyon met zijn unieke kasteel en niet te vergeten de twee regionale natuurparken. Dit departement is ideaal gelegen langs de Seine en aan de Oise, die het doorkruist. Tijdens uw verblijf hier zult u kennismaken met schilderachtige, afwisselende landschappen. De charme van de Val-d'Oise heeft een groot aantal beroemde kunstschilders geïnspireerd, waaronder Van Gogh, Monet en Daubigny. U zult ook aangenaam verrast worden door het bijzonder rijke culturele erfgoed: abdijen, kastelen, typische dorpen en musea. Uw vakantieprogramma zal dan ook een groot aantal bezoeken aan bezienswaardigheden bevatten! En u vraagt zich natuurlijk af wat u in deze streek absoluut niet mag missen? In Auvers-sur-Oise wandelt u in het voetspoor van Van Gogh: Auberge Ravoux, museum en atelier Daubigny … De Val-d’Oise is ook een gelegenheid om koninklijke momenten te beleven in de vele kastelen: Ambleville, Auvers, Ecouen … en nog veel meer kastelen nemen u mee naar een ander tijdperk!

Camping Val-d’Oise

Waarom zou u ook niet de tijd nemen voor ontspanning en recreatie met de hele familie? Tijdens een verblijf in de Val-d’Oise hebt u keuze te over, u zult u hier niet vervelen! Wandeltochten, fietstochten of tochten te paard door de regionale natuurgebieden: het Regionaal Natuurpark Oise-Pays de France en dat Vexin français. De wandelroutes en de fietspaden bieden volop activiteiten. Vertrek niet zonder even een omweg te hebben gemaakt langs L’Isle-Adam, voor een heerlijke dag met de familie of met vrienden! In dit schattige dorpje vindt u het grootste rivierstrand van Frankrijk. Op het programma: fijnzandstrand, zwembad, glijbanen, duikplank … Groot en klein vermaakt zich hier. Zin in meer activiteiten? Geen probleem! Tennis, waterfietsen, beachvolley en nog veel meer activiteiten zijn mogelijk tijdens uw vakantie. Eindig uw verblijf met een aangename boottocht op de Oise. Pak uw koffers en plan voor uw volgende vakantie een ontdekkingstocht door de Val-d’Oise !

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Om te ontdekken
Laatst bezochte campings
×